Κατηγορίες Προϊόντων

ANAΔEYΣH
ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ - ΜΕΤΑΦΟΡΑ
ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ
ΔΙΑΤΡΗΣΗ
ΔΙΣΚΟΙ ΚΟΠΗΣ
ΔΙΣΚΟΙ ΚΟΠΗΣ EVOLUTION
ΔΟΝΗΣH/ΣYMΠIEΣH
ΕΙΔΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ
ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ
ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΑΕΡΟΣ
ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΑΕΡΟΣ, ΣΩΛΗΝΕΣ - ΣΠΙΡΑΛ ΑΕΡΟΣ
ΕΠAΛEIΠTIKA KOΛΛAΣ
ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΞΥΛΟΥ
ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΧΕΙΡΟΣ
ΚΑΡΦΩΤΙΚΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ
ΚΑΡΦΩΤΙΚΑ ΠΙΣΤΟΛΙΑ
ΚΑΡΦΩΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΚΟΠΗ
ΜΗΧΑΝΕΣ ΞΕΜΟΡΣΑΡΙΣΜΑΤΟΣ
ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ
ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑΣ
ΜΥΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙΩΝ
ΞΥΛΟΒΙΔΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ
ΟΡΓΑΝΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΓΩΝΙΩΝ
ΠΑΓΚΟΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΟΣ
ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΒΑΦΗΣ - ΑΕΡΟΓΡΑΦΟΙ
ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΘΕΡΜΟΥ ΑΕΡΑ
ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΚΟΛΛΑΣ
ΠΛΑΝΙΣΜΑ
ΠΟΔΙΑ ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΙΑΣ
ΡΟΥΤΕΡ
ΣYΛΛOΓH PINIΣMATΩN
ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗ ΠΕΡΙΘΩΡΙΩΝ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΛΕΙΑΝΣΗΣ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ VACUUM
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΣΦΙΞΗΣ
ΤΡΙΒΗ
ΦΡΕΖΑΡΙΣΜΑ
ΦΡΕΖΕΣ - ΡΟΥΤΕΡ


Σύνθετη Αναζήτηση

Υπενθύμιση Κωδικού Χρήστη
Υπενθύμιση Ονόματος Χρήστη


Οι αρχές μας
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator
Παρασκευή, 13 Μάιος 2011 07:19
E-mail

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
crisco_shop
Η φιλοσοφία που διαχρονικά διέπει την εταιρεία μας στηρίζεται σε αρχές που για μας θεωρούνται αυτονόητες, αλλά και απαραβίαστες.
Τα προϊόντα που προσφέρουμε πρέπει να έχουν την καλύτερη ποιότητα εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την καλύτερη για το επίπεδό τους τιμή.
Οι σχέσεις με τους πελάτες και τους προμηθευτές μας, δεν ορίζονται από τους αριθμούς.Είναι βαθιά ανθρώπινες και διέπονται από αμοιβαία ειλικρίνεια, τιμιότητα και συνέπεια.Τέλος, η εξυπηρέτηση των πελατών μας παρέχεται με ταχύτητα και γνώση, πριν, κατά την διάρκεια, αλλά και κυρίως μετά την πώληση.


ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Οι κεντρικές μας εγκαταστάσεις βρίσκονται στο Χαϊδάρι, σε ένα υπερσύχρονο σε θέματα λειτουργικότητας, οργάνωσης και παρουσίασης, χώρο, όπου οι πελάτες μας μπορούν να δουν από κοντά και να ενημερωθούν για όλη τη γκάμα των προϊόντων που διαθέτουμε.Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας είναι σε θέση να δώσει την καλύτερη δυνατή λύση, σε κάθε εξειδικευμένη απαίτηση. Οι εξωτερικοί μας πωλητές, επισκεπτόμενοι τα καταστήματα των συνεργατών μας έχουν την γνώση και την δυνατότητα να ενημερώσουν, αλλά και να βοηθήσουν στην εξυπηρέτηση των ειδικών αναγκών των πελατών τους. Η συνεχής εκπαίδευση των στελεχών μας εγγυάται την εξυπηρέτηση των υψηλότερων απαιτήσεων των συνεργατών μας και την αποφυγή λαθών, επιστροφών κλπ. που θα κόστιζαν χρόνο και χρήμα. Η μεγάλη και διαρκής παρακαταθήκη εμπορευμάτων και ανταλλακτικών προσφέρουν στους συνεργάτες μας τη σιγουριά ότι θα μπορούν πάντα να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των πελατών τους. Στο βιομηχανικό μας κομμάτι (παραγωγή καρφωτικών υλικών), ο πιο σύγχρονος και διαρκώς ανανεούμενος μηχανικός εξοπλισμός, σε συνδυασμό με τις καλύτερες Ευρωπαϊκές πρώτες ύλες έχουν σαν αποτέλεσμα προϊόντα με άριστη ποιότητα και αποδοχή, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε πολλές χώρες του εξωτερικού. Οι παραδόσεις των εμπορευμάτων για την μεν Αττική γίνονται με δικά μας μέσα, για δε την υπόλοιπη Hπειρωτική και Nησιωτική Ελλάδα μέσω κυρίως των πρακτορείων μεταφορών, εντός 24 ωρών, παρέχοντας έτσι ευελιξία και δυνατότητα μειωμένου στοκ για τους συνεργάτες μας. Η εμπορική μας πολιτική είναι απόλυτα διάφανης και γνωστή σε όλους μας τους συνεργάτες ακολουθώντας τη φιλοσοφία του σεβασμού, της ειλικρίνειας, της τιμιότητας και της συνέπειας λόγων και πράξεων. Όλα τα παραπάνω έχουν ένα σκοπό, την εξασφάλιση ολικής ποιότητας για την πλήρη ικανοποίηση των συνεργατών μας.


ΣΤΟΧΟΙ
Συνεχής ανάπτυξη με ταυτόχρονη ποιοτική αναβάθμιση.
Εξασφάλιση μεγάλης ποικιλίας ειδών, αλλά και εξειδικευμένων εργαλείων που διευκολύνουν την εργασία των πελατών μας.
Εξασφάλιση της καλύτερης δυνατής ποιότητας στις καλύτερες δυνατές τιμές.
Συνεχής εμπλουτισμός της γκάμας μας με πρωτότυπα εργαλεία.
Άριστη τεχνογνωσία των ειδών μας, αλλά και των εφαρμογών τους, με στόχο τη διευκόλυνση των πελατών μας.
Εξυπηρέτηση πριν αλλά και μετά την πώληση, με παροχή συμβουλών, οδηγιών αλλά και service σε ενδεχόμενο πρόβλημα.
Συνεχείς έλεγχοι ποιότητας των παραγομένων αλλά και των εισαγομένων ειδών, με στόχο την απόλυτη και απρόσκοπτη ικανοποίηση του πελάτη.
Εξασφάλιση συνεργασίας με τους πιο διακεκριμένους οίκους στο είδος τους, από όλο τον κόσμο, με στόχο την παροχή των καλύτερων υλικών και εργαλείων για τους πελάτες μας.Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 06 Οκτώβριος 2017 06:18